Organigrama directiu

Ernest Pérez-Mas (President i CEO)

Llicenciat en telecomunicacions, ha cursat màster de Management i Vendes i Màrqueting a IESE i ESADE. Amant de les llengües, domina 7 idiomes.
Ha treballat durant vint anys en diversos càrrecs a nivell EMEA per a companyies tecnològiques europees i nord-americanes amb responsabilitats de direcció territorial o de divisió corporativa. Com a emprenedor, ha fundat diverses companyies tecnològiques, entre elles Parlem Telecom, companyia que el Financial Times situa com a dos anys consecutius, amb les 4 de major creixement a Europa. La seva missió és dur a la companyia a facturar >100M€ el 2024 i consolidar l’expansió internacional i el seu lema, Donec Perficiam, fins a reeixir.

Xavier Capellades (Director General)

Amb una trajectòria de més de dues dècades al món empresarial, el nostre Director General compta amb una àmplia experiència global en el sector digital i de telecomunicacions, havent treballat en empreses com Telefónica, Roche o Banc Sabadell, així com a fundador de start-ups innovadores com Nomo o Wututu. 

Enginyer de Telecomunicacions per La Salle, MBA pel Manhattan College i amb formació executiva al MIT-Sloan School, també és membre de la Junta Directiva de Tech Barcelona i del Consell Assessor de l’EAE Business School

La seva missió a Parlem, com empresa cotitzada al BME Growth, és impulsar el seu creixement per convertir-la en l’operadora de telecomunicacions de proximitat líder en el sector, dirigint l’estratègia de negoci i l’excelència operativa per tal de complir els objectius financers davant el Consell d’Administració i tots els inversors.

Michel Soler (Director d’Estratègia Corporativa)

Llicenciat en Dret i Direcció i Administració d’empreses per ESADE. Durant la seva breu trajectòria s’ha format en diverses tecnologies disruptives (Blockchain) i Ecommerce (The PowerMBA).

La seva experiència com a analista d’inversions a Inveready i YABA i, la seva passió pels negocis i la tecnologia, el porten a estar involucrat en l’assessorament del creixement i optimització de diferents companyies emergents.

S’uneix a l’equip de Parlem al 2023 per a liderar l’àrea d’Estratègia Corporativa, aportant valor en estratègia, M&A, rondes de finançament, relació amb la borsa i control de gestió, a més de ser membre del Comitè de Direcció i del Consell Assessor.

Xavier Granollers (Director IT)

Enginyer Superior en Informàtica i amb un màster en gestió de projectes a més de formacions diverses en intel·ligència artificial i agile.

Acumula una experiència de més de vint anys com a professional en el món online i de desenvolupament. Ha col·laborat en companyies líders en el seu sector com Anuntis, Infojobs, Autoscout i KidsAndUs. Aprofitant l’oportunitat de treballar en entorns multiculturals a diversos països incloent Europa i Amèrica Llatina.

Basant-se en resultat d’aquest bagatge laboral la seva missió és a la companyia és aportar la seva experiència en les àrees d’IT management, sistemes d’informació i donar suport a les activitats i projectes de la resta de les àrees.

Jaume Llobet (Director de Finances i Administració)

Comença la seva trajectòria professional com a auditor a Arthur Andersen & Co. Exerceix a HanesBrand Spain S.A. com a CFO durant un període de més d’11 anys, sent una peça clau en la transformació de la marca de fabricant a comercialitzadora així com en la transformació mercantil i accionarial del grup.

Posteriorment, atret pel món de les start-ups decideix unir-se a Volta Motorbikes al 2017. La seva experiència en diferents àmbits i la seva proximitat al negoci aporta a Parlem una Direcció Financera estratègica, propera a l’inversor i capaç d’adaptar-se al ritme de creixement i necessitats del projecte amb la rigorositat del mercat de valors.

Gabriel Castelló (Director territorial d’Aproop)

Des de l’any 1996 està vinculat al mercat de les telecomunicacions i solucions TIC. Va passar per l’antiga Airtel Móvil, avui Vodafone, en tots els seus segments de negoci des de 1997 al 2000 (amb el premi al millor executiu Pimes Llevant l’any 1999). Després, va estar, quasi dos anys com a responsable territorial a l’empresa anglesa Crane Telecommunications. Després de la pionera experiència amb les centraletes IP, quasi tretze anys els va dedicar a BT Global Services, filial de la telefònica britànica a l’Estat espanyol, com a gerent dels canals indirectes de Wholesale, SOHO & SME al territori de la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i les Illes Balears.

Aquesta evolució personal i professional li ha donat un gran bagatge en la gestió i motivació d’agents i equips comercials, vendes indirectes, wholesale en general i distribució minorista en particular, experiència que va aplicar des de 2016 fins al 2022 a l’emprendre el repte professional de captar la xarxa d’agents de Negocis del Grup MásMóvil en la territorial de Llevant i Balears.

Després de més de vint-i-sis anys d’experiència al sector, el gener del 2023 s’uneix a l’empresa com a director territorial d’Aproop Telecom, filial de Parlem en la Comunitat Valenciana, on està duent a terme el posicionament de la companyia dins del sector tecnològic i l’obertura de noves línies de negoci.